KINO Sušice promítá ve vašem obýváku

 

 

FILMOVÁ NABÍDKA

 

>>> instrukce JAK NA TO ? instrukce <<<

 

 

kino obyvak

 
 
 Film se odehrává v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách, kde se na jednom místě sejde parta kamarádek, jejich blízcí i úplní cizinci. Každý z nich tu má svůj vlastní příběh. Během několika dní dovolené bude někdo z nich čelit především trapasům, jiný zas životním výzvám nebo změnám, někdo bývalým a jiný naopak budoucím láskám.

 

Stream ČV 7. 4. 2020 (úterý) Kino SIRKUS Sušice. 20:00; 70,00 Kč

 

 

 

 

Můj příběhMůj příběh

 

Mladá talentovaná Elizabeth rezignuje na úspěšnou kariéru baletky kvůli osudové lásce. Muž jejího srdce má však dvojí tvář, a tak Elizabeth v jediném okamžiku ztratí úplně vše, na čem jí v životě záleželo. Co se však zdálo být koncem, může se stát novým začátkem. Elizabeth odjíždí na Moravu, aby se pokusila poprat s nepřízní osudu i vlastními démony. S pomocí tety Marie, která jí byla celý život oporou, a čtyř neuvěřitelných přítelkyň začíná hledat cestu k novému životu, ale především víru v sebe sama. Z drsného pádu a procitnutí se zrodí prozření a Elizabeth dostává druhou šanci na opravdové štěstí i skutečnou a bezpodmínečnou lásku.

 

 

Stream OR 8. 4. 2020 (středa) Kino SIRKUS Sušice, 20:00; 70 Kč

 

Stream OR 12. 4. 2020 (neděle) Kino SIRKUS Sušice, 20:00; 70 Kč

 

 

 

Případ mrtvého nebožtíka

 

Případ mrtvého nebožtíka

Hlavní postavou komedie je major Prubner (David Novotný), který spolupracuje na vyšetřování podivného případu vraždy s detektivy Skálovou (Hana Vagnerová), Rorýsem (Martin Pechlát) a Dymákem (Lukáš Příkazký). Děj je tady ovšem pouze záminkou pro humor – jak situační, tak slovní. Využívá mnohokrát viděné a donekonečna opakované postupy pátrání i klišé, kdy stopy vedou k někomu, aby později bylo odhaleno, že pachatelem je někdo jiný.

 

 

Stream ČV 9. 4. 2020 (čtvrtek) Kino SIRKUS Sušice, 20:00; 70 Kč

Stream ČV 11. 4. 2020 (sobota) Kino SIRKUS Sušice, 20:00; 70 Kč

 

 

 

 

Protože má Shaun jako vždy plná kopýtka práce s drážděním farmáře a Bitzera, ani si nevšimne podivných světel oznamujících tajemného návštěvníka z jiné galaxie… Poblíž farmy havaruje jedna pěkná mimozemská rošťanda. Seznamte se s Lu-Lou! Její nadpřirozené síly a lumpárny galaktické velikosti jsou přesně to pravé ořechové pro nezbedného Shauna. Ten se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi zachránit malou návštěvnici před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom?

 

 

 

Stream ČD 10. 4. 2020 (pátek) Kino SIRKUS Sušice, 15:00; 70 Kč

Stream ČD 13. 4. 2020 (pondělí) Kino SIRKUS Sušice, 15:00; 70 Kč

 

 
 
 

 

Bez věcí nad věcí!

Bez věcí nad věcí!

Komediální příběh o tom nedůležitém v současném materiálním světě. Nejlepší přátelé Toni a Paul se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. Každý den dostanou jednu ze svých věcí zpět. Během této výzvy si možná uvědomí, že jediné, bez čeho nelze žít, je přátelství.

 

 

Stream ČD 10. 4. 2020 (pátek) Kino SIRKUS Sušice, 20:00; 70 Kč

Stream ČD 13. 4. 2020 (pondělí) Kino SIRKUS Sušice, 20:00; 70 Kč

 

 

 

 

Pat a Mat: Kutilské trampoty

Pat a Mat: Kutilské trampoty

 

Jak již jsme u nich zvyklí, pro malé i velké přinášejí zábavu na ostří šroubováku a legraci, až se hřebíky budou prohýbat. Doma to raději ale nezkoušejte!

 

 

Stream ČV 11. 4. 2020 (sobota) Kino SIRKUS Sušice, 15:00; 70 Kč


Stream ČV
12. 4. 2020 (neděle)
Kino SIRKUS Sušice, 15:00; 70 Kč

 

 

 

 

 

>>> JAK NA TO ? <<<

kino-logo-cmyk

 

{jcomments off}