Tříkrálová koleda bude online

Tříkrálová koleda bude online

 

000433

 

 

Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci a celostátně přijatým opatřením rozhodlo vedení Charity Česká republika, že po dobu trvání pátého stupně PES kolednické skupinky do ulic nevyrazí. A tak se tříkrálová sbírka přesouvá do virtuálního prostoru. 

 

 

 

Virtuální koledníci a požehnání:

 

 

 


Tříkrálová sbírka je v našem regionu oblíbená a má dlouholetou tradici. Lidé se každoročně těší, až jim koledníčci přinesou do domovů radost a požehnání. Štědré příspěvky dárců každoročně pomáhají rozvíjet služby, podpořit jednotlivce nebo dofinancovat nákup vozidel, která denně používají pečovatelky při cestách za klienty.

 

 

 

Tříkrálová sbírka se bude letos konat v termínu od 1.1. do 24.1.2021. Sbírkové kasičky najdete například v prodejnách ZDK Sušice, Tesco Sušice, Pekařství Rendl, Lékárny Aster Pharma, The Coffee House, Nářadí Janoušek nebo přímo ve středisku Oblastní Charity Sušice. Kasičky budou umístěné i v okolních obcích a městech například v Buděticích, Soběšicích, Kolinci, Železné Rudě, Kašperských Horách, Podmoklech, Hartmanicích, Hrádku u Sušice, atp. Seznam míst naleznete na tomto odkaze.

 

Příspěvky můžete také posílat online.

 

000416 54 009057

 

 

10. ledna 2021 se můžete navíc těšit na Tříkrálový koncert, který bude od 18:00 vysílat ČT1.

 

SH

{jcomments off}