Muž si rozdrtil lebku při pádu těžkého trámu

Muž si rozdrtil lebku při pádu těžkého trámu

 

 

        K velice vážnému pracovnímu úrazu došlo dnes kolem třetí hodiny odpoledne v areálu v Nové ulici v Sušici, kde mimo jiné sídlí i firma zaměřená na svoz a zpracování odpadu. Tento úraz se stal v části areálu, kterou má jiná firma pronajatou jako autodílnu a zraněným je její majitel.

Podle prvotních informací přímo z místa zde měl na muže údajně spadnout trám tvořící překlad nad vraty a velice vážně ho zranit, zdroj z místa doslova hovořil o rozdrcené lebce. Na místo okamžitě vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS z Líní.

 

Muže se podařilo vyprostit ještě před naším příjezdem,” uvedl tiskový mluvčí hasičů. Poté záchranáři za asistence hasičů muže v bezvědomí a mimo jiné i s velmi vážným úrazem hlavy ošetřili a naložili do vrtulníku LZS. “Muže narozeného v roce 1979 transportuje LZS ve vážném stavu na umělé plicní ventilaci na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň,” uvedli záchranáři.

 

Co se na místě přesně stalo a jak ke zranění muže došlo, nyní šetří policie a na místo právě míří výjezd kriminalistů.

 

Aktualizace:

 

     Podle policie jednačtyřicetiletý muž vjížděl do dílny s harvestorem a při tom naboural do překladu vjezdu, který se tím poškodil. Muž vzal žebřík a snažil se jím překlad sundat dolů, což se mu podařilo, přitom ovšem žebřík srazil poškozeného a ten utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice. Na místě provádějí šetření klatovští kriminalisté. Ti vyloučili cizí zavinění. Případ budou dále zpracovávat policisté Obvodního oddělení Sušice.

 

Článek převzat z krimi-plzen.cz

{jcomments off}