Cinema City znovu otevírá své brány

 

 

Cinema City znovu otevírá své brány 10. června

 

 

Multiplexy Cinema City přivítají své diváky ve čtvrtek 10. června 2021. Na návštěvníky tak opět čeká velmi pestrá filmová nabídka a intenzivní kino zážitek.

 

       Filmoví nadšenci, fanoušci i příležitostní diváci mohou od čtvrtka opět navštívit své oblíbené multiplexy Cinema City po celé České republice. S otevřením kin na diváky čeká i velmi nabitý program plný novinek. Návštěvníci se mohou těšit na film Cruella z dílny Walta Disneyho, pokračování úspěšného a očekávaného hororu Tiché místo: Část II, který byl kvůli pandemii několikrát odložen. Dále je v nabídce záznam koncertu rockové skupiny Bon Jovi – From Encore Nights. V plánu je i animovaný film Tom a Jerry, který potěší nejmladší diváky a v neposlední řadě na velkém plátně nebudou chybět ani velká monstra Godzilla vs. Kong.

 

Během letních měsíců nás poté čeká hollywoodský trhák z prostředí Marvel Cinematic Universe Black Widow, následují velmi očekávané české filmy jako komedie Matky, výpravný film Miroslava Ondříčka Zátopek a na podzim celovečerní dokumentární film o Karlu Gottovi s názvem Karel nebo legendární James Bond ve filmu Není čas zemřít.

 

       Cinema City bude promítat filmy v klasických formátech 2D, 3D, ale i ve svých speciálních formátech, kterým je 4DX, kde můžete zažít film doslova na vlastní kůži. IMAX, který díky moderní technologii posouvá sledování filmu na vyšší úroveň a samozřejmě VIP Chodov s možností neomezené konzumace pokrmů a nápojů, polohovatelnými sedačkami a nezapomenutelnou atmosférou.

 

       I nadále budou dodržována a respektována všechna aktuální vládní nařízení a opatření. Ve všech sálech je zaveden tzv. social distancing, kdy mezi jednotlivými skupinami diváků budou dodrženy rozestupy minimálně jedné volné sedačky.

 

       Předprodej vstupenek bude spuštěn na oficiálním webu kin Cinema City www.cinemacity.cz již brzy. 

  

Denisa Šandová

 

cinema

 


 

{jcomments off}