Šumavou už se zase nese ozvěna )))

 

Šumavou už se zase nese ozvěna )))

 

7. ročník festivalu regionální literatury Šumava Litera je za dveřmi. Šumavou se začíná nést ozvěna. A jak někteří z vás již ví, tahle ozvěna není jen slyšet, ale je i vidět! A můžete být i jedním z jejích hlasů a pomoci tak svému knižnímu favoritovi. V rámci ceny čtenářů Šumavská ozvěna ))) můžete na webových stránkách soutěže sledovat v přímém přenosu klání nominovaných knih z letošní soutěže, které si u vás získaly největší přízeň a tedy i nejvíc hlasů.

 

Zobrazuje se prvních pět z nich podle počtu platných hlasů. V případě početní shody se v první pětici řadí stejné výsledky podle abecedního názvu knihy. V podtitulku nad miniaturami se zobrazuje celkový počet platných hlasů. A pozor – není to žádný přepis různě zasílaných údajů, ale momentální on-line stav podle právě došlých hlasů do webové aplikace.

 

V Šumavské ozvěně ))) se hlasuje až do páteční půlnoci 19. 11. Následující den, v sobotu 20. 11., bude v MěKS Vimperk slavnostní vyhlášení všech cen festivalu Šumava Litera 2021, tedy i Šumavské ozvěny ))).

 

Jak hlasovat?

 

Hlasovat můžete zde a to stiskem tlačítka HLASUJ u zvolené knihy.

  • Pro hlasování využíváme Vašeho e-mailu a Vaší IP adresy.
  • Hlasovat pro danou knihu je pak možné z jedné e-mailové adresy pouze jednou.
  • Z jedné IP adresy pak lze hlasovat pouze pětkrát.
  • A tohle je důležité: Hlas je započítán až po odkliknutí odkazu, který Vám přijde na Váš e-mail, zadaný při hlasování. V systému se nám hromadí hlasy, u nichž jste zapomněli potvrdit zaslaný link. Pokud tak neučiníte ani po zaslaném upozornění, Váš hlas nebude započítán!
  • Hlasování s pomocí e-mailových validátorů je považováno za obcházení pravidel soutěže a hlasy s jejich pomocí budou automaticky zneplatněny.

 

Podpořte svou oblíbenou knihu či autora svým hlasem! Prosíme o sdílení této noviny přátelům a známým, ať uděláme radost co nejvíce autorům. A nezapomeňte si v kalendáři zakroužkovat festivalový týden 15.–20. listopadu.

 

program long

{jcomments off}