Áčko získalo cenný skalp Klatov

27. kolo krajského přeboru přivedlo do Sušice celek z Klatov. Zápas s tímto soupeřem je vždy vnímán jako velmi prestižní a nejinak tomu bylo i nyní. Domácí se do svého soupeře pustili od úvodního hvizdu a k potvrzení převahy scházela pouze větší přesnost sušických střelců při zakončení.

Po poločase se opakoval stejný scénář a sušická snaha byla konečně korunována úspěchem. Nejprve v 56. minutě hlavou po rohovém kopů skóroval Kočí a poté se nemýlil při pokutovém kopu Vrhel. V závěru se ještě klatovští zmohli na odpověď, když se z ojedinělé šance pět minut před koncem trefil Meszáros. Ještě v samém závěru klatovští jednou zahrozili, ale díky domácímu brankáří Jarolímovi zůstaly tři body po zásluze doma.

 

TJ SUŠICE – SK KLATOVY 1898   2 : 1 (0 : 0)

Branky: Radek Kočí, Miroslav Vrhel (PK) – Milan Meszáros

Rozhodčí: Václav Červený – František Cihlář, Jiří Stockl;

ŽK:1:2;  Diváků :150

 

Sušickou rezervu čekal v 23. kole okresního přeboru zápas ve Vrhavči. Domácí se od počátku ukázali jako lepší a již od deváté minuty vedli . Další branku přidali po chybě sušických v rozehrávce v 25. minutě. Poločasový stav 2:0 nevěstil pro sušickou rezervu nic dobrého. Domácí pokračovali ve své dobrém výkonu a nakonec přidali ještě jeden góĺ , takže si tým Sušice B přivezl třígólový příděl.

 

VRHAVEČ – SUŠICE B   3 : 0 (2 : 0)

 

Branky: 9. Vejskal Tomáš, 25.Potužník Jan, 61. Lorenc Libor

Rozhodčí Josef Blaheta, bez karet, diváků 100.

 

(doc)