Víkend docela “ostrovní”

Všechno na jednom místě – nebo spíš všichni na jednom místě. V sobotu a neděli na Santosu!

Oficiální otevření a předání  nového ostrova Santos se odehrává právě tento víkend. A jakoby i sluníčko bylo zvědavé, nebude nás šetřit. A to je ideální příležitost, kam vyrazit k vodě, a zábavou, občerstvením.

Popis průběhu  změn na ostrově Santos vynecháme – o tom jsme už napsali dost a dost. Teď vás zveme – přijďte se podívat na vlastní oči!

 

A spolu s námi zve i starosta města Sušice, Bc. Petr Mottl:

“Jsem rád, že mohu občany i návštěvníky města pozvat v takto krásném letním počasí do jednoho z nejhezčích míst města – na ostrov pokladů, na Santos. Všichni jsme se, myslím, těšili, až bude jeho oprava hotová a po dobu jeho “vyřazení z provozu” jsme bedivě sledovali, co se tu děje. A dělo se toho opravdu hodně, což vidí návštěvníci na první pohled. Spolupráce s Nadací Proměny byla  a je  na vynikající úrovni a jak je vidět, přinesla očekávané výsledky.

 

Děkuji všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na tom, aby Sušice získala  tak příjemný a funkční prostor pro celoroční využití.  Vážím si jejich práce a věřím, že město se bude ostrovem pokladů moci jen chlubit. A samozřejmě děkuji  i těm, kteří se postarali o doprovodné akce  k slavnostnímu zahájení.

 

Přeji všem aby si tu každý našel kousek svého místa – maminky s dětmi, mládež, dospělí, senioři, sportovci…  aby se na Santos chodili bavit, odpočívat, relaxovat, sportovat, setkávat se s přáteli, nebo jen tak posedět na  schodech u řeky a chladit se v Otavě za horkých dní, případně pozorovat hvězdy nebo poslouchat ticho v  instalovaných pavilonech.

 

Přijďte společně s námi oslavit “narozeniny” Santosu – program na celý víkend je pestrý a určitě si vyberete.”

—————————————————————————————————-

 

Zbývá už jen dodat – prostudujte si program, ať vám nic neuteče!

santosupraveny

 

 kdosihrajezlobimin

 

-red-