Kalendář záchranky pomůže dětem

Pravděpodobně většina z nás už má doma kalendář na letošní rok, ale možná jste právě zjistili, že už “není kam otočit” a  další kalendář chybí… Máme pro vás tip, jak si kalendář obstarat a ještě díky tomu pomoci dětem v sušické nemocnici:

 

Zachranna sluzba Susice kalendar 2015 webZ

 

Benefiční kalendář Martina Kramera

Kalendář Zdravotnické záchranné služby – stanoviště Sušice 

 

Na recepci Nemocnice v Sušici a Městském informačním centru je možné zakoupit Benefiční nástěnný kalendář na rok 2015 s motivem Zdravotnické záchranné služby Nemocnice Sušice o.p.s., který nafotil Martin Kramer, spolupracovník www.sumava.eu > www.isusice.eu

 

 

Kalendář ZZS Sušice na rok 2015 se snaží alespoň z části zmapovat práci záchranářů, kteří jsou 24 hodin denně schopni vyjet někomu pomoci v těch nejtěžších chvílích.

hasici

 

“Protože mi bylo umožněno focení práce záchranářů a tím pádem mi byl splněn svým způsobem sen, rozhodl jsem se, že chci fotografiemi pomoci. Kalendář stojí 250 Kč a všechny peníze z prodeje poputují na koupi hraček, knih či dalších maličkostí, které rozptýlí pozornost dětských pacientů,” prozradil autor.

 


Kalendář lze také objednat elektronicky na adrese info@nemocnice-susice.cz. K ceně bude připočteno poštovné (na dobírku) ve výši 110 Kč. 

 

 

Začnete i vy rok 2015 dobrým skutkem?

-red-