Tajemné soboty na Kašperku

Jarní prázdniny 2016 na hradě Kašperk

 

Hrad Kašperk vítá návštěvníky vždy v sobotu, během jarních prázdnin. Ty letošní, stejně jako ty minulé, budou opět trochu tajemné. Nehledě na počasí, hrad Kašperk je připraven všem návštěvníkům,  ať už přijdou pěšky, na kole, na běžkách nebo na sáňkách nabídnout nádherný zážitek za každého počasí i ročního období. Překrásná Šumava kolem je zárukou jedinečných výhledů, na které se můžete těšit po vystoupání na jednu z věží.

 

Hrad Kašperk se během února a první poloviny března bude otevírat pravidelně, a to vždy dvakrát týdně, ve středu a v sobotu.

 

Každý otevírací den bude možné si vybrat jednu ze šesti vypsaných prohlídek v těchto časech 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30. Každou středu i každou sobotu bude také možné absolvovat prohlídku v německém jazyce, vždy v 11.00.

 

Návštěvníci se mohou těšit na prohlídkový okruh Život na hradě, skýtající jak nádherné výhledy z nejvyššího patra hradních věže, tak i zajímavý pohled na středověkou každodennost. Ovšem jedinečným zážitkem je především závěrečná audiovizuální podívaná, která  hosty hradu provede jedním takovým obyčejným dnem na Kašperku.

 

Místo na prohlídku si můžete rezervova na e-mailu info@kasperk.cz nebo telefonicky na +420 376 582 324.

Kromě nádherných výhledů na okolní Šumavu a poněkud nestandardní prohlídky se návštěvníkům dostane během jarních prázdnin i otevřeného hradního občerstvení s nabídkou studených i teplých nápojů a něčeho malého k jídlu.


Těšíme se na vaši návštěvu na nejvýše položeném královském hradě v Čechách i v městečku pod ním.

S přáním krásného nadcházejícího jara, Zdeněk Svoboda kastelán hradu Kašperk.  

 

plakat jarni kapserk

 

plakat jarni kapserk  deutsch

 

{jcomments off}