Lázně s úžasným zážitkem

Lázeňství s úžasným zážitkem najdete v Šumavských bylinných lázních, které vznikly v kašperskohorském hotelu Tosch a i za svou poměrně krátkou dobu si získaly desítky nadšených klientů, kteří se sem pravidelně vracejí pro zdraví ze Šumavy.

Šumavské bylinné lázně se nyní mohou pyšnit značkou ŠUMAVA ORIGINÁLNÍ PRODUKT.

sumavske lazne logo                      sumava orig produkt

 

Certifikát jednoznačně potvrzuje nejen kvalitu služeb, ale také naprostou unikátnost, kterou Šumavské lázně, v rámci nejen Šumavy ale celé republiky, mají. Kvalifikovaný personál lázní, neopakovatelné interiéry, přírodní produkty, vyvěrající pramen sv. Barbory, široká nabídka lázeňských procedur… to vše garantuje lázeňství s úžasným zážitkem. Jako bonus navíc pak návštěvníci dostávají okolní čistou přírodu, možnost relaxačních i aktivních pobytů v místě i vyhledávané okolní krajině.

 

Po Šumavských bylinných lázních je silná poptávka, proto byla rozšířena provozní doba na možné maximum. Lázně jsou otevřeny denně včetně sobot, nedělí a svátků od 8 do 20 hodin.

 

Prodloužení provozní doby by mělo zajistit možnost plného využití lázeňských služeb nejen hostům z okolních ubytovacích zařízeních, ale také místním, kteří mohou lázně navštívit i po pracovní době.

 

Příjemná zpráva pro klienty VZP: na základě spolupráce s pojišťovnou získávají pojištěnci VZP 10% slevu na všechny lázeňské procedury. Více informaci najdete na www.sumavskelazne.cz .

(PR)