Nejsou to “jen” čtyři roky

Děkujeme, že jste k volbám přišli a vyjádřili svůj názor

volby podekovani

Vážení voliči, spoluobčané, sousedé.

Vám všem, kteří jste přišli k volbám děkujeme za to, že vám Sušice není lhostejná. Děkujeme za vaše hlasy pro naše kandidáty.

Vážíme si jich a věříme, že i po volbách budeme vzájemně komunikovat; vaše postřehy a podněty jsou pro nás velmi důležité a rozhodně je nenecháme „ležet ladem“.

Přejeme Vám všem krásné dny, úsměv a optimismu!

Kateřina Nová, Andrea Staňková,

Vladislav Moureček, Václav Požárek

 

Andrea Staňková:

andrea stankova
Volby jsou za námi a dopadly jak dopadly. Byla jsem jejich výsledkem překvapená. Mrzí mě, že jsme nedosáhli alespoň na dvě místa v zastupitelstvu.

MUDr. Kateřina Nová odvedla za čtyři roky na radnici pořádný kus práce, ve které chceme společně pokračovat, pokud budeme mít šanci, i v radě města. Spolupracovala a spolupracuje na rozvoji sociálních služeb, stará se o seniory, zapojila se do komunitního plánování, správní rady nemocnice atd. Kromě toho je stále výbornou lékařkou, o kterou její pacienti nechtějí přijít.

Osobně si jí velmi vážím za její profesionalitu i práci pro město a klobouk dolů za to, že jako úplný „politický nováček“ tehdy, před čtyřmi lety, ten obrovský tlak ustála a ‘neutekla’.

 

Jak už jsem se několikrát vyjádřila,  udělám všechno pro to, abych v zastupitelstvu iniciovala spolupráci všech, zachovala si chladné uvažování a logický a především lidský úsudek. Chci na Katčinu práci důstojně navázat, samozřejmě s její pomocí a vaší podporou! Spolupracujeme na několika částech projektu v oblasti sociálních služeb, který pravděpodobně teď mladí neocení, ale jejich prarodiče a rodiče cela jistě ano. Ráda bych na základě právě probíhajícího projektu systémové podpory meziobecní spolupráce  byla u založení nového dobrovolného svazku obcí Sušicko, který by silou  téměř 25 tisíc obyvatel, patřících do spádové oblasti obce s rozšířenou působností Sušice, měl lepší vyhlídky na společný rozvoj. Nejen  spolupráce starostů měst a obcí, ale i administrativní podpora malých obcí a společné akce (investičního či neinvestičního charakteru), na něž je možné  pod záštitou společného subjektu získat více peněz z nejrůznějších fondů, grantů a nadací, jsou hlavními cíli uvedeného projektu.

 

CO přinesou následující dny, týdny, měsíce… uvidíme. Ale do jisté míry to svým rozhodnutím můžeme ovlivnit my sami. Následující roky nejsou “jen” čtyři roky volebního období. To je pouze tak vnímaná jejich část.  Je to prostě budoucnost, kterou chceme nějakým způsobem formovat. Pro ni je  důležité čerpat z dobrého, poučit se z chyb v minulosti a umět pozitivně využít svých schopností a zkušeností.

 

Přeji všem zastupitelům, kteří pro město budou  pracovat, aby jejich rozhodnutí byla  provázena úspěchem a dobrým pocitem a aby  je dokázali vždy obhájit nejen před svými voliči, ale také sami před sebou.