Žákům Šumavanu Vimperk se o víkendu dařilo

Starší žáci porazili Krumlov a posunuli se tak na druhé místo tabulky

 

 

14.kolo, KP starší žáci

TJ Šumavan Vimperk – FK Slavoj Český Krumlov 3:0 (1:0)

branky: 10’ Kubačka, 42’ Sýs, 65’ Matoušek

sestava: Wolf – Hejtmánek, Bašta, Matoušek, Schettini – Sýs, Kubačka, Novotný, Benda – Chvosta, Potůček střídali: Štěpánek, Chalupa, Hamburg, Vavřík.

 

Hodnocení trenérů: ,,Přijel k nám soupeř, který nám v tabulce dýchá na záda a svým výkonem ukázal, že zaslouženě. Utkání nebylo jednoduché a to nejen vzhledem ke kvalitám Krumlova, ale i k velmi teplému počasí. Musíme kluky pochválit za předvedeno hru, snažili se kombinovat i přecházet přes hráče individuálně. Samozřejmě z toho pramení občas i nějaká chyba, ale prostě, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Velmi jistě hrála defenzíva a opět výborně zachytal Petr Wolf (r.2006), který ač je o tři roky mladší než někteří naši hráči, tak je pro tým velkou oporou a kluci se na něj mohou spolehnout. Jsme rádi, že kluci šlapou jako tým a když se někomu nezadaří, tak ostatní za něj zaberou. Po většinu utkání jsme byli lepším týmem a měli jsme více balon na kopačkách, díky tomu jsme zaslouženě vyhráli.

 

Příští týden jedeme na hřiště Jindřichova Hradce, kde budeme chtít zopakovat výkon z posledních dvou zápasů. Dnešní výhrou jsme se posunuli na druhé místo v tabulce, protože Hradiště zaváhalo na Lokotce, kde jsme také před 14-ti dny prohráli. Klukům z Lokotky blahopřejeme a děkujeme. Druhé místo nás samozřejmě těší, ale pro nás trenéry je v této věkové kategorii důležitější výkon našich svěřenců, než umístění v tabulce. Ovšem pro hráče je to odměna za to jak makají a zdokonalují se na tréninku.”

 

 

Foto:Zdeněk Formánek

 

 

 

 {gallery}vimperk/2018/foto_zdenek_formanek/duben/fotbal_st_zaci_vimperk_krumlov/{/gallery}

 

 

 

14.kolo, KP mladší žáci

Mladší žáci porazili Český Krumlov a v tabulce jim odskočili na 8 bodů!

Šumavan Vimperk – Slavoj Český Krumlov 4:1 (4:1)

góly: Paletář 2, Švarc, Benda

sestava: Wolf, Schettini, Švarc, Juřík, Pineau, Aleš, Uhlík, Kecskes, Paletář, Benda, Ludačka, Sova, Chvosta

 

text:Michal Uhlík ml.