Fotbalový víkend 30.3. – 31.3.

1.A třída  muži 

sobota 30.3.2019

Mužům to nevyšlo ani na podruhé, a tak z Bavorovic jedou s prázdnou!

 

Bavorovice – TJ Šumavan Vimperk 4:0 (3:0)

sestava: Winter – Čech, Sýs, Chvosta, Samec (63. Matoušek) – Kvapil (69. Frček), Pankratz (46. Kadlec) – Pospíchal, Tischler, Gyürüsi (46. Podskalský)

 

Hodnocení trenéra Michala Uhlíka: Dnešní zápas? Já ani nevím, jak začít. Měli jsme problémy s hráči, po minulém týdnu byli nějací zranění a někteří naopak měli pracovní povinnosti. Ale takové problémy má na této úrovni každý tým. Na to se v žádném případě nemůžeme vymlouvat. Včera jsme narychlo “upekli” přestup Silvy Schwarze ze Zdíkova. Silva zahrál dobrý zápas a děkuji klukům ze Zdíkova za vstřícné a rychlé jednání.

 

Teď zpět k zápasu. Hrálo se utkání dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme my vytvořili dvě hrubky v obraně a domácí se pohodlně dostali do vedení 3:0. Nutno podotknout, že naše hra byla, krom zmíněných chyb, katastrofální.

 

O přestávce jsme si řekli, že to takhle prostě nejde. Dělat “dětské” chyby každý zápas prostě nemůžeme. Sestavu jsme trošku pozměnili a ono to najednou šlo. Celý druhý poločas jsme byli lepší, vytvořili jsme si snad 4 nebo 5 gólových šancí. Ty jsme bohužel neproměnili a fotbal se hraje na co? Na góly….. Takže závěrem musíme jednoznačně a sportovně uznat, že domácí vyhráli zcela zaslouženě.

 

Za týden máme doma silné Lažiště a pokud chceme myslet na úspěch, tak se musíme vyvarovat především neskutečných chyb v obranné fázi.

 

 

 

KP. staršího dorostu

neděle 31.3.2019

Starší dorost zvítězil opět na penalty!

 

TJ Šumavan Vimperk – Slavoj Český Krumlov 2:1 po pen. (0:0)

gól: 84. Frček

sestava: Jaroš – Kopolovič, Matoušek M., Matoušek V., Samec (K) – Vintr, Rod, Kadlec, Chvosta – Frček – Koloušek střídali: Švarc, Vrábel

 

  {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/brezen/fotbal_st_dorost_vimperk_ck/{/gallery}

 

KP. mladšího dorostu

neděle 31.3.2019

Mladší dorost zvítězil na domácím hřišti s Českým Krumlovem

 

TJ Šumavan Vimperk – Slavoj Český Krumlov 3:2 (2:2)

branky: 9′, 56′ Sýs, 10′ Chvosta

sestava: Svěchota – Bašta, Matoušek, Chalupa, Vavřík – Sýs, Novotný, Graf, Švarc – Chvosta, Tóth střídali: Kubačka, Potůček, Vrábel, Štěpánek, Benda

 

Hodnocení trenéra Lukáše Sýse: ,,Na domácím hřišti jsme přivítali papírově slabšího soupeře a vše postavení v tabulce odpovídalo i v první polovině prvního poločasu, kdy jsme jsme vedli již v desáté minutě 2:0. O první branku se postaral Lukáš Sýs, když uklidil míč do soupeřovi branky po rohu Lukáše Chalupy a druhý gól v utkání vstřelil Vašek Chvosta, který zkušeně dorazil střelu, kterou vyslal na soupeřovu branku Lukáš Sýs a brankář ji jen vyrazil před sebe. Ve dvacáté minutě jsem prostřídal polovinu týmu, bohužel to se nám moc nevyplatilo, soupeř dal gól a najednou ho bylo celé hřiště. Do poločasu ještě Krumlovští vyrovnali a náhle nebyl vidět mezi týmy žádný rozdíl z tabulky.

 

Do druhého poločasu jsme vstoupili zodpovědněji, než jsme dohrávali poločas první. I přes pár našich šancí se jinak hrála vyrovnaná partie. Až v 56. minutě založil individuální šanci Martin Švarc, kdy se krásně uvolnil přes soupeře a po jeho střele, kterou brankář vyrazil se podruhé v utkání trefil Lukáš Sýs.

 

Dnes bych vyzdvihl výkon Lukáše Sýs, Václava Chvosty, Martina Švarce a Matyáše Novotného. Dobré utkání odehráli i Petr Benda, Martin Matoušek a Sebastian Graf. Dnešní výhra je cenná a musím říct, že Krumlovu by slušelo lepší umístění v tabulce. Bohužel kaňkou utkání se stalo nezaviněné zranění Pavla Kubačky, který si v souboji ošklivě zranil kotník a musel být záchrannou službou odvezen do nemocnice. Dal bych všechny body za to, aby byl Pája v pořádku a nic takového se mu nestalo. Všichni mu přejeme brzké uzdravení.

 

Příští týden hrajeme opět na domácím hřišti, tentokrát s Hradištěm, kterému bychom rádi vrátili vysokou porážku z podzimu.”

 

 

KP.starších žáků

sobota 30.3.2019

Starší žáci doma zvítězili!

 

TJ Šumavan Vimperk – Čtyři Dvory 2:1 (1:0)

góly: 13. Pineau, 60. Potůček

sestava: Wolf – Juřík, Pineau, Ludačka, Sova – Kubačka, Paletář, Uhlík, Potůček – Benda, Kecskes střídali: Schettini, Aleš, Chvosta, Kliment, Švarc.

 

 

KP.mladších žáků

sobota 30.3.2019

Mladší žáci doma navázali na venkovní dobrý výkon z Třeboně a zvítězili doma za 3 body! Gólman David Kouřim opět udržel čisté konto!

 

TJ Šumavan Vimperk – Čtyři Dvory 12:0 (6:0)

góly: Tongel 3, Toman 2, Sedláček, Matheisl, Havlan, Kouřim, Pátek, Pasecký, Pineau

sestava: Kouřim D. – Havlan, Vondrášek, Košnař, Kouřim Š., Uhlík, Pineau, Matheisl, Toman, Pasecký, Sedláček (K), Hovorka, Tongel, Pátek.

 

{jcomments off}