Turnaj o vánoční pohár ročník narození 2009

Turnaj o vánoční pohár v ledním hokeji – ročník narození 2009

V neděli 29.12. se uskutečnil třetí ze série tří dětských turnajů o vánoční pohár v ledním hokeji – tentokrát hrály děti ročníku narození 2009 (a mladší).

 DSC 0304

Pozvali jsme tradiční soupeře z Českého Krumlova a Soběslavi a zástupce zápodočeského hokeje – Domažlice. Hrálo se systémem každý s každým.

 

Opět jsme zvolili atraktivní systém bodování, kdy se hrají 2 poloviny tentokrát po 20 minutách čistého času, každá samostatně ohodnocená dvěma body (případně jedním bodem za remízu) a na konec ještě děti jedou samostatné nájezdy, kde mohou vybojovat další bonusový bod.

 

Stejně jako v pátek i tentokrát jsme hned v prvním zápase narazili na tým Českého Krumlova – znali jsme jejich sílu, vynikající brankář plus dva hráči, které lze považovat za naprostou špičku ve své kategorii v Jihočeském kraji. Finální zisk 2 bodů z možných pěti, po jedné remíze a vítězství v nájezdech, nebyl zklamáním.

 

DSC 0029

 

 

Opravdové drama se začalo psát při utkání se Soběslaví – po první vyhrané polovině došlo u soupeře k výměně gólmanů. Naši kluci a holky hráli opravdu skvěle, bohužel během 20 minut nedokázali brankáře Soběslavi ani jednou překonat .. byl fantastický .. a minutu před konce soupeř šťastným gólem rozhodl. Penaltové nájezdy je vždy loterie s nejistým koncem – a štěstí tentokrát nebylo na naší straně. Opět (pouze) dva body z možných pěti, ale alespoň jsme měli jasno, kdo bude vyhlášen nejlepším gólmanem zápasu.

 

Poslední zápas proti Domažlicím byl jednoznačnou záležitostí – Vimperk si připsal plný bodový zisk. Do poměrně zamotané tabulky měl vnést jasno poslední zápas mezi Krumlovem a Soběslaví. Krumlov nicméně potvrdil, že byl nejlepším týmem a bral po jasném vítězství zlato. Kluci a holky z Vimperka stejně jako v pátek stříbro.

 

Díky všem kdo nám pomáhali s organizací obou turnajů, díky sponsorům – Rohde & Schwarz, Uniwell, AZ Delta Čkyně !

 

Realizační tým ročníku 2009

 

Sestava: Lukáš Novák – Tomáš Paule, Karolína Kolafová, Jan Stöhr, Hynek Hanzal, Nela Kramlová – Adéla Voldřichová, Adam Bušek, Tobias Skalický, Václav Šetka, Vítek Čužna, Lukáš Tesař, Jan Kolafa

 

berta turnaj 2 

 

Tabulka turnaje:

1. HC Slavoj Český Krumlov 13bodů 26:6

2. HC Vimperk 9bodů 16:9

3. HC Soběslav 7bodů 10:19

4. HC Domažlice 1bod 6:24  

    {gallery}vimperk/2019/foto_zdenek_formanek/prosinec/berta_turnaj_29_12/{/gallery}

{jcomments off}