Čekání na první body pokračuje

Ve druhém kole divize čekal sušické fotbalisty nelehký úkol, pokusit se vyválčit alespoň bod v divizí ostříleném Tachově, který nastupoval do utkání v roli jednoznačného favorita. Tento úkol se ukázal být nad jejich síly. V první půli ještě dokázali držet soupeřovy útočné pokusy na uzdě, přesto se v 35 minutě gólově prosadil domácí Hudec. Nejslibnější šancí na vyrovnání byla hlavička Kočího ze 40. minuty, které však mezi tyče nezamířila.

Po poločase se už hra odehrávala pod taktovkou domácích, které však několikrát zradila koncovka. Gólovou pojistku přidal v 75. minutě opět Hudec a domácí tým si už vedení bezpečně pohlídal.

 

TACHOV – SUŠICE 2:0 (1:0)

 Branky: 35´a 75´ Hudec

 

Ve třetím kole přijede do Sušice v neděli 24. srpna celek Doubravky. O tom, že to plzeňští fotbalisté venku umí ukázali ziskem bodů v Milevsku. I jarní měření sil na sušickém trávníku skončilo vítězstvím hostí a tak mají fotbalisté sušického áčka před sebou další nelehký zápas. Přijďte je proto v neděli 24.8. podpořit v jejich cestě za prvními body. Utkání začíná v 17.00.

 

 

Okresní přebor měl na programu předehrávku 13. kola ve kterém proti sobě v Sušici nastoupily rezervní sestavy dvou divizních klubů Sušice a Klatov. Dramatické utkání nabídlo celkem 7 gólů, nakonec se z těsného vítězství radovali domácí, které v pořadí už druhé vítězství vyhouplo na druhé místo v tabulce.

 

SUŠICE B – KLATOVY B   4 : 3 (0:0)

 

Branky: Bešta Jiří, Skrbek Ondřej, Varga Imrich, Halas Marek – Brož Martin (PK), Votípka Jan

Rozhodčí: Karel Lažánek ŽK 2:1

Diváků 130.

Sestava Sušíce: Ludvar – Skrbek, Kalný, Marek, Sachr – Bešta, Hubáček, Halas, Králík – Varga, Klima . Střídali : Bachroň, Chmelík, Žežulka.

 

 

(doc)