23. ročník je nadupaný

Šumava Rocks – letos 23.

 

Festival Šumava Rocks se letos přehoupne do třiadvacátého ročníku a návštěvníky přivítá nadupaným line-upem. Šumava Rocks je jedna z největších a nejznámějších hudebních akcí na Šumavě a do Sušice každý rok láká stovky nadšenců.

 

Za léta trvání festivalu se na pódiu představila téměř kompletní česká hudební scéna včetně jmen jako je Hana Hegerová, Plastic People of The Universe, J.A.R., Pražský výběr, Buty, Mig 21, Chinaski, Anna K., Mňága a Žďorp či světoznámý kytarista Hiram Bullock. Kromě hudebních ikon k festivalu neodmyslitelně patří i autor originálních plakátových fotografií, kterými je přední český fotograf, rodák ze Sušice, Roman Černý.

 

 

Tradiční sušický festival Šumava Rocks letos proběhne v sobotu 13. srpna. Návštěvníci se kultura zpravy idnes.cz
mohou těšit na čerstvě Andělem oceněné zpěvačky Kláru Vytiskovou a Báru Polákovou, rappera Jamese Cola, legendární skupinu Alici v čele s Danem Bártou, či G-point Hunters s Romanem Holým, Matějem Ruppertem a speciálními hosty. V rámci programu vystoupí i sušický pěvecký sbor Faux Pas a celý festival zakončí trash metaloví Hentai Corporation. Večerem tradičně provází režisér Zdeněk Suchý.

 

Šumava Rocks se bude i letos konat na ostrove Santos v Sušici, cena vstupného je v předprodeji 250 Kč do 5.8. a 300 Kč zaplatíte na místě.

 

Díky zkušenostem se šumavským nestálým podnebím bude před pódiem opět velká zastřešená plocha o rozloze 500 m2, takže si návštěvníci hudební produkci užijí i v případě nepřízně počasí. Samozřejmostí je i široká nabídka občerstvení.

 

Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketstream

kultura zpravy idnes.cz barta

 

13.8.sumava rocks

 

{jcomments off}