Sušičtí piráti na vlnách podivna

Typickou prací pirátů je kořistit, zájmem je najít a nashromáždit co největší poklad. Přesně tu samou myšlenku měli nejmenší piráti z Lerchovky. A neváhali se vydat do vln podivna…

 

2016 068

 

Ve středu 14. září si nejmladší žáčci ze tří družin sušické ZŠ Lerchovy vyzkoušeli, jaké je to se vznášet na vlnách podivna, když se vydali na pirátskou výpravu za pokladem.

 

Od modré Lerchovky postupovali po modrých značkách a hledali úkoly, jejichž splnění je mělo posunout blíže k nalezení pokladu.

Všichni se do jejich plnění pustili s velkou vervou, takže někteří se snažili vyplašit papouška střelbou, jiní to zvládli pirátským pokřikem či písní, hledání mořských obyvatel v zelených hlubinách také nebylo velkým oříškem a jejich ztvárnění pomocí přírodnin teprve ne.

 

2016 091

 

Největší a nejtěžší úkol byl, najít poklad. Nejprve to vypadalo, že se piráti vrátí domů s prázdnou, ale nakonec se karta štěsteny obrátila a všechny družiny své poklady našly. S jakou radostí je vidět na fotce! (Ostatní obrázky z akcí ŠD Pampeliška je možné shlédnout ve fotogalerii na školním webu ZŠ Lerchova).

Cestou zpět se piráti opět klouzali ve vlnách, tentokráte slunečních, a přitom stačili spořádat všechny dobroty z pokladu.

 

Na další dobrodružné řádění se těší …… pirátky Helča, Venda a Renča

 

{gallery}susice/2016/09_zari/skola_pirati/{/gallery}

 

{jcomments off}